Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Balogh Mária és Vitray Tamás a Közéleti és Kulturális szalon vendégei Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 04.
Az októberi Közéleti és Kulturális Szalon vendégei ezúttal a Székesfehérváron élő Balogh Mária, valamint Vitray Tamás legendás riporterek lesznek, akikkel Sági Zoltán beszélget. A Krisztus Király Plébánia Közösségi Házába a szervezők október 8-án, hétfőn 17 órára várják a téma iránt érdeklődőket.

 

 

A Közéleti és Kulturális Szalon célkitűzése, hogy hónapról hónapra olyan példaértékű, Székesfehérvárhoz kötődő embereket és munkásságukat mutassa be, akik az élet különböző területein elismerésben, kitüntetésben részesültek. Október 8-án, hétfőn 17.00 órakor a szalon vendégei a Székesfehérváron élő Balogh Mária, a Magyar Televízió első női riportere, valamint a Kossuth-, és Életműdíjas Vitray Tamás lesznek.

A csak ’Balogh Mariként’ emlegetett Balogh Mária TV-s karrierje az ’50-es évek közepén kezdődött, amikor a Magyar Televízió konfliktusokat is vállaló riportere lett. Mégis, az igazi ismertséget számára az Ebédszünet című műsor hozta, amelyben igazán önmaga lehetett és az országot bejárva bemutatta a hétköznapokat, persze karrierje során olyan nemzetközi sztárokkal is készített interjúkat, mint az űrhajós Gagarin.

Vitray Tamást
talán senkinek nem kell bemutatni. A Kossuth- és Életműdíjas újságíró, főszerkesztő, riporter és kiváló művész a mai napig vezeti az Amiről nem beszélünk… című közéleti műsort a Digi Sport csatornán. Munkája során alig van talán olyan sportág, amit ne közvetített volna. Megszámlálhatatlan Telesport- és helyszíni közvetítéssel a háta mögött, összesen 21 téli, illetve nyári olimpia közvetítését is az ő tolmácsolásában hallhatta a közönség.

A két legendás TV-s pályafutásáról, életéről az októberi szalon alkalmával Sági Zoltán beszélget a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házában, a Zsolt utca 28. szám alatt. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >