Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jövő hétfőn ismét Apaklub Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 05.
Jövő hétfőn ismét Apaklub: az első foglalkozás az elismerés erejéről fog szólni. A moderátor Németh Ádám háromgyermekes apa, pedagógus lesz, szeretettel várják a gyakorló és leendő apukákat is, hogy a közös gondolkodással szerezzenek új inspirációt. A Szent Gellért Hotelben szervezett program ingyenes, de előzetesen kell jelentkezni.

 

 

Az elismerés ereje című foglalkozással folytatódik október 8-án, hétfőn 17.30 órakor az Apaklub sorozata: a pozitív visszajelzések fontosságáról, hatásairól, a jó elismerésekről és arról is beszélgetnek a résztvevők, mit érdemes elismerni. A moderátor Németh Ádám háromgyermekes apa, pedagógus lesz, az Oktatási Hivatal tanoda tanácsadója és a SZÉNA Egyesület Szakmai Műhelyének, a Fókuszcsoportnak a koordinátora. A gyakorló és leendő apukákat, férjeket, vejeket, nagyapákat a Szent Gellért Hotelbe várják, hogy közösségben együtt gondolkodva, tapasztalataikat megosztva és kérdéseket feltéve szerezhessenek újabb inspirációkat.

Ebben az évben még két foglalkozást terveznek, szó lesz a hiszti kezeléséről és a gyermekhez való kapcsolódásról is. A programok nem épülnek egymásra, egymástól függetlenül is látogathatók. A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött: a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen várják az érdeklődőket.

A programról további részletek a 
https://www.facebook.com/events/2774599309345735/?active_tab=about oldalon olvashatók. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >