Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kezdődő szivárgás miatt javítják a gázvezetéket
Kezdődő szivárgás miatt javítják a gázvezetéket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 05.
ImageKezdődő gázszivárgást észleltek az E.ON szakemberei Székesfehérváron, a Seregélyesi út 82. szám előtt. A cég október 8-tól, jövő hétfőtől kezdi a javítást, amely várhatóan két hétig tart, ezalatt forgalomkorlátozásra kell számítani. A gázszolgáltatás többségében zavartalan lesz, mindössze a tényleges hibaelhárítás idejére, néhány órára szünetel az ellátás. Erről az érintett lakókat és a cégeket értesítik.

 

 

Az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. folyamatosan karbantartja, korszerűsíti és javítja gázvezeték-hálózatát annak érdekében, hogy fenntartsa az üzembiztonságot, és megelőzze a meghibásodásokat, az üzemzavarokat.  A rekonstrukció a vezetékek életkora, műszaki állapota alapján részben előre ütemezetten történnek, másrészt az E.ON szakemberei rendszeres ellenőrzéseket végeznek az éves karbantartási terv alapján. Az ellenőrzések mérési eredményei alapján egészül ki az éves beavatkozások listája.

A műszeres méréssel végzett hálózat-ellenőrzés a legkisebb, előjel nélküli szivárgásokat is képes időben kimutatni. Ezekben a hetekben a szakemberek a székesfehérvári hálózatot ellenőrizték, melynek során a műszerek kezdődő szivárgást jeleztek a Seregélyesi út 82. előtt.  Az érintett szakaszon elhárítják a hibát, hogy az előttünk álló téli fűtési szezonban a szolgáltatás zavartalan maradjon. A munkálatok október 8-án, hétfőn kezdődnek és várhatóan két hetet vesznek igénybe: felbontják a burkolatot, ezért forgalomkorlátozásra, sávlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek. Ez idő alatt a gázszolgáltatás többségében zavartalan lesz, mindössze a tényleges hibaelhárítás idejére – ami legfeljebb 8 óra időintervallumot jelent – szünetel majd az ellátás az érintett ingatlanoknál. Ennek időpontjáról a tulajdonosokat szórólapon előzetesen  tájékoztatják, illetve az intézmények és a termelő cégek esetében személyes megkeresés is történik.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról és a környezet rendezéséről. Sajnálatos módon kifejezetten nagy gépjármű-forgalmat bonyolító útszakaszról van szó, ezért a cég különösen köszöni az érintett ügyfelek és a közlekedők megértését és türelmét!  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >