Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fehérvár Fényei – összefogás a hontalan és bántalmazott állatokért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 05.
ImageFehérvár Fényei mottóval szombaton ismét megszervezik a hagyományos belvárosi fáklyás felvonulást az állatok világnapja alkalmából. A HEROSZ Fehérvári Állatotthona és a Dog Garden Kutyapanzió, Kutyanapközi és Kutyaiskola közös programja szombaton 17.50 órakor a Szent István téren kezdődik, és az Országalmánál zárul gyertyagyújtással és fényfestéssel.

 

 

Október 4-e az állatok világnapja, amely egy 1931-ben született kezdeményezés, Magyarországon a rendszerváltás után vált népszerűvé. Felhívja a figyelmet a mindannyiunk számára fontos élővilágunk, a házi kedvenceink és vadon élő állatok jólétére, illetve érzékenyít a hányatott sorsú, a hontalan, a bántalmazott állatok sorsa és az állatvédők küzdelmes munkája iránt.

A Fehérvár Fényei című fáklyás felvonulásnak többéves hagyománya van a városban, évről évre sokan csatlakoznak a kezdeményezéshez kedvenceikkel együtt. Az idei program október 6-án, szombaton 17.50 órakor a Szent István téren a megnyitóval kezdődik, majd a Prometheus Project tűzzsonglőreinek felvezetésével, 18.10 órakor indul a fáklyás menet, amely az Országalmáig tart. A résztvevők itt csatlakoznak az országos kezdeményezéshez és gyertyákat gyújtanak a megkínzott és hontalan állatokért, majd  a Fényszórók Visual  fényfestésével  zárul a program.

A szervezők szeretettel várnak minden állatbarátot és szimpatizánst!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >