Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow AV19: egy pontra három a gyógyír
AV19: egy pontra három a gyógyír Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 08.
ImageEgy perc híján tökéletes hétvégét zárt az osztrák profi jégkorong ligában (EBEL) a Fehérvár AV19. Hannu Järvenpää csapata előbb úgy kapott ki hosszabbításba torkolló mérkőzésen 6-5-re a Linztől, hogy alig több, mint egy perccel a rendes játékidő befejezése előtt még 5-4-re vezetett Sille, Luttinen, Hári, Caruso és Phillips góljaival, ekkor egyenlített az ellenfél.

 

 

A már biztosnak tűnő 3 pontból így lett egy villámgyorsan... A Znojmo ellen aztán már minden klappolt, bár a második játékrész végéig szoros volt, 2-2- után csak a Volán talált be - háromszor is - a csehek ketrecébe (Erdély 2, Sille, Stipsicz és Hári volt eredményes), így 5-2-e nyert és fellépett a bajnoki tabella 5. pozíciójába.

 
A mezőny roppant szoros, a 2. helyezett Graz és a 6. Dornbirn között mindössze egyetlen győzelemnyi, azaz 3 pont a különbség, de a 10. helyezettig bezárólag mindenki "lőtávon" belül, legfeljebb 6 egységnyi hátrányban van. A fehérvári gárda legközelebb október 12-én a Villach, majd 14-én a Graz vendége lesz.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >