Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megújult a „kis” Pozsonyi Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 08.
ImageA műszaki átadással ért véget a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út – Nagyszombati út közötti szakaszon. Az önkormányzati forrásból megvalósult, közel 200 millió forintos fejlesztés során megújult az útburkolat, a járda, valamint a csapadékvíz-elvezető.

 

 

A Pozsonyi út Zsolnai és Nagyszombati út közötti szakaszán május végén kezdődtek meg a munkálatok. A felújítás során először megépítették a csapadékcsatornát, majd új burkolatot kapott az út, és kialakították a térköves járdát.

A műszaki átadáson Östör Annamária önkormányzati képviselő elmondta, jól érzékelhető a minőségi változás, hiszen már nagyon rossz állapotban volt a Pozsonyi út ezen szakasza. Örömét fejezte ki, hogy a kivitelező határidőn belül jelentette készre a munkát, és hogy nagyon jó volt az együttműködés a lakókkal.  Köszönetet mondott az ott élőknek a türelmükért.

A beruházás keretében a Pozsonyi út érintett szakasza 715 méter hosszúságban és teljes keresztmetszetében épült át. Az utcában 5,5 méter széles útburkolatot, valamint egyoldali térköves járdaburkolatot alakítottak ki. A felújítás során az utca csapadékvíz-elvezetése 441 méter új gerincvezeték kiépítésével teljes hosszúságában megoldottá vált, ismertette a beruházás adatait Ragyamoczky Vince, a Közlekedési Iroda munkatársa.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >