Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Péntek estétől lezárják a Mátyás Király körút parkolóhelyeit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 10.
ImageCsapatzászló-adományozási ünnepséget tartanak szombaton délelőtt a Városház téren: az októberben megalakult új székesfehérvári katonai szervezet 300 katonája sorakozik fel a rendezvényen. A lebonyolítás céljából péntek estétől lezárják a Mátyás király körút parkolóhelyeit, rossz időjárás esetén pedig a Sportcsarnok előtti külső forgalmi sávot.

 

 

Szombaton Magyarország köztársasági elnöke csapatzászlót adományoz az október 1-jével, aktív katonai szervezetként Székesfehérváron megalakult MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezrednek.

Az ünnepség keretében felsorakozik az új katonai szervezet közel 300 tartalékos katonája a Városház téren. Kedvezőtlen időjárás esetén Alba Regia Sportcsarnokban kerül sor a programra.

A rendezvény lebonyolítása idején forgalomkorlátozás lesz a Belvárosban.

Október 12-én, pénteken 18 órától 13-án, szombaton 24 óráig
:
a Mátyás király körúton, a Hotel Szent Gellérttől az Alba Plaza rakodó udvarának bejáratáig, a kijelölt várakozóhelyek mindkét oldalon le lesznek zárva mintegy 60 személygépkocsi és 2 db autóbusz elhelyezése céljából.


Rossz időjárás esetén:

Október 13-án, szombaton 6 órától 24 óráig
a Gáz utca úttestjén, az Alba Regia Sportcsarnok előtti külső forgalmi sávot zárják le, 8 autóbusz elhelyezése céljából.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >