Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
1 pontos hétvégét zárt az AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 15.
ImageAz idei szezon eddigi legvisszafogottabb hétvégéjét zárta az osztrák profi jégkorong ligában (EBEL) a Fehérvár AV19. A rájátszásba igyekvő alakulat előbb szoros meccsen, de rosszul sikerült végjátékban (Sille és Koskiranta góljaival 15 perccel a befejezés előtt még 2-2- volt az állás), kapott ki 4-2-re a Villach vendégeként.

 

  Ezt követően a meglepően jól menetelő, jelenleg a 3. helyen álló Graz otthonában - az idei fehérvári "divatnak" megfelelően - kétszer is vezetett Hannu Jarvenpaa csapata (Hári, Szita és Phillips találataival 3-2-ig), ám a hajrá megint nem sikerült. Bő 5 perccel a végső dudaszó előtt jött a grazi egyenlítés, majd a hosszabbítás utolsó pillanataiban (emberelőnyben) az ex-fehérvári Yellow-Horn bevágta a 2 pontot jelentő osztrák gólt is.

 
A Volánnak maradt 1 pontocska, ami persze még jól jöhet a végelszámoláskor, de ebben a meccsben is több volt. A folytatásban két nagyon nehéz hazai rangadó vár Stipsiczékre: október 20-án a címvédő olasz Bozen (17.00), majd másnap este (17.30) a legutóbbi finalista, az elmúlt 15 év legeredményesebb EBEl-csapata, a Red Bull Salzburg vizitál az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >