Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Goran Vujovics is pályára lép szerdán
Goran Vujovics is pályára lép szerdán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 21.

ImageSzerdán két csapatunk is edzőmérkőzésen lép pályára: az egyik alakulat fél kettőkor Győrben, az ETO ellen játszik, míg a keret másik fele délután öt órától – Sóstón – a Hévízt fogadja. Varga István a kedd délutáni edzés előtt elosztotta a keretet, döntött, ki, melyik találkozón rúgja a labdát. Az A-csapattal tizenhat játékos kel útra: Sebők Zsolt, Nenad Filipovics, Marko Andics, Koller Ákos, Horváth Gábor, Ilija Radovics, César Romero, Kulcsár Tamás, Farkas Balázs, Sifter Tamás, Nagy Dániel, Polonkai Attila, Sitku Illés, Andre Alves, Lelkes Péter és Csobánki Ádám.

A Glázer Róbert csapatával, a Hévízzel meccselők között – hál’ Istennek – ott van a hosszú sérülése után először játékra jelentkező Goran Vujovics is. Helyet kap a csapatban az akadémista csapatból Felcsútra, az NB II-es keretbe kerülő Kovács Tamás és Vaszicsku Gergő, valamint olyan tehetséges fiatalok, mint Gyurcsó Ádám, Kaiser Balázs, vagy Baracskai Roland.

A Hévíz ellen játszók: Halasi Péter, Czirjék Zoltán, Lázár Pál, Bencze Zsolt,Ivan Buljabasic, Mohl Dávid, Simek Péter, Kovács Tamás, Lattenstein, Norbert, Goran Vujovics, Elek Ákos, Gyurcsó Ádám, Vaszicsku Gergő, Baracskai Roland és Kaiser Balázs.

A két keret névsorát átböngészők találhatnak néhány hiányzót: Milan Pavlisic a Paks elleni találkozón meghúzódott, pihennie kell, míg az ukrán Olekszandr Tkacsuk és a montenegrói Darko Karadzsics hazautazott a magyarországi munkavállalásával, szerződésével kapcsolatos hivatalos ügyek intézésére.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >