Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Egész éves programokkal készülnek
Egész éves programokkal készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 17.
ImageFennállásának 80. évfordulójának alkalmából az idei tanévben hét hónapon át tartó programsorozattal készül a diákok és az érdeklődők számára a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola. A jubileum első tematikus programjait a Kenyér Világnapja alkalmából október 15-19. között szervezik.

 

 

Idén 80 éves a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola, ezért az egész tanévet átívelő programsorozattal készülnek diákjaik és az érdeklődők számára.

A hét hónapos rendezvénysorozat tematikus nyitányát a Kenyér Világnapja alkalmából szervezi az intézmény. Az október 15-19. között megrendezett programokban minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelőt: lehetőség lesz a sütőipari labor és a tangazdaság látogatására, lesznek kóstolóval egybekötött előadások, szerveznek interaktív foglalkoztató játékokat, amelyben a résztvevők egy pék bőrébe bújhatnak, de Segíts Kovász Amnéziának! címmel szabaduló játékon is lehetőség lesz részt venni, az iskola tanboltjai pedig egész héten napi akciókkal várják vásárlóikat.

A Kenyér Világnapja programjai október 19-én zárulnak. Pénteken 9 órától az interaktív nap keretében ünnepélyes megnyitóval kezdődik az egész éves programsorozat, majd kerekasztal-beszélgetést tartanak Simon Zoltánnal.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >