Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Esküvői Nyíltnap a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
Hasznos és érdekes programmal készülnek október 20-án, szombaton az esküvőjüket tervező jegyespároknak a Hiemer-házban.

 

 

A 10 és 17 óra között szervezett Esküvői Nyíltnapon a látogatók megismerhetik a Hiemer Rendezvényközpontot, valamint a tematikus esküvői kiállításon a szolgáltatók és termékgyártók minden főbb szegmense bemutatkozik, gyönyörű egyedi standokkal és különlegességekkel. A programokat 11 és 15 órakor esküvői ruhabemutatók is színesítik. A rendezvény célja, hogy az esküvőszervezéssel kapcsolatos teendőket időben, egy csokorban kapják kézhez az érdeklődők. A részleteket Virág Zsuzsanna rendezvényszervező és Kovács Kata ceremóniamester, szertartásvezető ismertette.

Fontos időszak az esküvőre való készülődés minden ifjú pár életében. Nagyon sok mindenre érdemes odafigyelni, sokféle szolgáltatást kell ahhoz összehangolni, hogy tényleg életre szóló élmény legyen a nagy nap. Ezekben a szervezési feladatokban szeretnének segíteni az esküvőre készülő pároknak a nyílt nap keretében.

Október 20-án, szombaton 10 és 17 óra között nemcsak a Hiemer Rendezvényközpont szolgáltatásait ismerhetik meg a résztvevők, hanem kötetlen kikapcsolódási és közvetlen információszerzési lehetőséget is biztosítanak a szervezők – mondta el Virág Zsuzsanna rendezvényszervező. „A Hiemer-ház neve az utóbbi években már összeforrt a polgári szertartásokkal itt, Székesfehérváron. 2008 óta bonyolítunk polgári szertartásokat a házasságkötő teremben. A 2012-es bálterem-rekonstrukcióval új elemmel is bővült a Hiemer-ház palettája, már az esküvő utáni állófogadásokhoz és lakodalmakhoz is tudunk helyszínt biztosítani.” - emelte ki a rendezvényszervező, aki hozzátette: a szombati napon a pároknak akár esküvői időpont foglalására is lesz lehetőségük. Az időpontokkal kapcsolatban elmondta, hogy már bőven van lekötésük 2019 nyarára, de van olyan előrelátó pár is, aki 2020-ra jelentkezett be hozzájuk.

Az Esküvői Nyíltnap moderátora idén is Kovács Kata ceremóniamester és szertartásvezető lesz, aki többéves tapasztalattal a háta mögött pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy az ifjú párok nagy napja tényleg „zökkenőmentes”, mindenki számára felejthetetlenül boldog legyen. „Az a tapasztalatom, hogy azok az ifjú párok, akik ellátogatnak hozzánk, azok úgy távoznak a nap végén, hogy az összes szolgáltatóval tudnak akár szerződést is kötni, ha szimpatikusak egymásnak a felek. Készülünk bemutatni az új trendeket is a menyasszonyi és koszorúslányruhák tekintetében, a gasztronómia terén és még köszönőajándék-specialista szolgáltatónk is lesz. Garantált a kötetlen hangulat és az első kézből való információszerzés is. Arra készülünk, hogy minden kérdésükre válaszoljunk a hozzánk ellátogatóknak!” - emelte ki Kovács Kata.

A kiállítás egész nap tart, folyamatosan követik egymást a szolgáltatókat bemutató beszélgetések, fellép Zsigmond Lala, lesz green-box fotósarok, valamint 11 és 15 órakor esküvői- és koszorúslány ruhabemutatóra is várják az érdeklődőket. A belépés díjtalan, sőt az első 100 látogatónak ajándékkal kedveskednek a szervezők.

Sok szeretettel várnak mindenkit az Oskola utca 4. szám alatt szombaton!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >