Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Októberi családi nap Feketehegy-Szárazréten
Októberi családi nap Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
ImageA Székesfehérvári Család és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár Programja keretében október 26-án, pénteken családi délutánt szervez a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A Tök-Ősz nap keretében a közös tökfaragás mellett a szervezők változatos zenei programokkal és kiállítás megnyitóval várják 14 órától az érdeklődőket. A rendezvényt a Princess hegedűtrio koncertje zárja.

 

A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központba is beköszönt az ősz október 26-án, pénteken. A 14 órakor kezdődő, egész koraestig tartó Tök-Ősz programon a Székesfehérvári Család és Gyermekjóléti Központ várja a gyerekeket és felnőtteket.

A program közös halloween tök faragással kezdődik, majd 15 órától a Dalmester interaktív műsorával szórakoztatja majd a kicsiket, amelyet a Fehérvári Big Band koncertje követ. A kellemes őszi délutánon a Közösségi Központba kilátogatók megtekinthetik a Fekti Vera festőművész alkotásaiból összeállított kiállítást is 16:30 órától. A programot a Princess hegedütrió koncertje zárja.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >