Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Egészségfejlesztési Iroda Velencén
Egészségfejlesztési Iroda Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
ImageKormányzati és Európai Uniós támogatással, az EFOP-program keretein belül, "Egészségfejlesztés a Velencei-tó környékén" címmel, a Gárdonyi Járás területét érintően Egészségfejlesztési Iroda (EFI) kezdte meg működését a Velencei Szakorvosi Rendelőintézetben (Velence Balatoni út 65.).

 

 

A rendelőintézet igazgatója, valamint vezető asszisztense, dr. Ferencz Péter és András Tünde irányításával létrejött iroda a járás minden településén Egészségklubokat szervez, neves szakemberek bevonásával egészségmegőrzést, betegség-megelőzést célzó előadásokat tart.

 
Velencén a Közösségi Házban (Iskola u. 4.) 2018. október 25.-én (csütörtökön) 16.00 órakor kerül sor a Velencei Egészségklub következő rendezvényére. Dr. Kovács Attila belgyógyász, kardiológus főorvos, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház stratégiai főigazgató-helyettese tart előadást „A szív-, érrendszeri betegségek megelőzése” címmel. - tudtuk meg dr. Ferencz Pétertől.
 
Az EFI vezetője hozzátette, hogy előkészületben van Dr. Szemenyei Mónika reumatológus adjunktusnak a csontritkulás (osteoporosis) megelőzéséről; Dr. Németh Attila belgyógyász főorvosnak és Csipszer Ildikó diabetológiai edukátornak a cukorbetegséggel kapcsolatos aktualitásokról, valamint Dr. Sirák András szakfelügyelő főorvosnak az elsősegélynyújtásról, újraélesztésről szóló előadása.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >