Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szakmai napot szervez a Székesfehérvári EsélyKör Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 22.
ImageSzakmai napot szervez október 25-én, csütörtökön a Városházán a Székesfehérvári EsélyKör. Kiemelt téma lesz a fogyatékossággal élők elhelyezkedése. Várják a kapcsolódni szándékozó szakmai szervezetek, a civilek és a munkaadók jelentkezését.

 

A Székesfehérvári EsélyKör több olyan civil szervezet munkáját fogja össze, amelyek a fogyatékossággal élő emberek életét igyekeznek segíteni. Ezzel a koordinációval hatékonyabbá vált a civil szervezetek és a város Önkormányzatának együttműködése.

Az éves programok egyike lesz a szakmai nap, melyet október 25-én, csütörtökön 10.00 órától a Városháza Dísztermében rendeznek. Kiemelt célja, hogy hatékonnyá tegyék a fogyatékossággal élők munkaerőpiaci elhelyezkedését, hiszen ők is hasznos tagjai a társadalmunknak. A konferencián szó lesz többek között a szervezeti kultúra és a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztési lehetőségeiről, továbbá az esélyegyenlőségi együttműködésről.

A kapcsolódni szándékozó szervezetek a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, vagy a +36 30 270 5421-es telefonszámon jelezhetik részvételi szándékukat. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >