Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Tanácsadás és tréning a stresszmentes hétköznapokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 23.
ImageElindultak az Egészségfejlesztési Iroda mentális jólléttel foglalkozó programjai, amelyek a lelki egészségünk megőrzésére kínálnak foglalkozásokat minden korosztálynak, egyéni és csoportos formában is.

 

 

Huszár Anna pszichológushoz csütörtökön délelőttönként mentálhigiénés tanácsadásra lehet jelentkezni a megterhelő élmények, a szorongás vagy egyéb problémák feldolgozására. Jövő kedden pedig csoportos tréning indul a Hogyan érezzük jól magunkat? szlogennel: a stresszkezelésre olyan felnőtteket várnak, akik szívesen tanulnának hatékony módszereket például az elme lecsendesítéséhez és a pozitív élmények, érzelmek megéléséhez. A kínált programok ingyenesek, de jelentkezéshez kötöttek.


Ma kezdődtek el a mentális egészséggel foglalkozó programok az Egészségfejlesztő Irodában (Jancsár utca 1.): a lelki egészséget fejlesztő kezdeményezések a legkisebbektől idős korig, egyéni és csoportos órákat is magukban foglalnak Huszár Anna pszichológus foglalkozásain.  

A szakember minden csütörtökön mentálhigiénés tanácsadásra várja azokat, akik valamilyen lelki problémával küszködnek. A beszélgetések segítenek többek között a személyes problémák megértésében és feldolgozásában, a szorongásos, párkapcsolati problémák vagy az érzelmileg megterhelő események feldolgozásában, valamint életvezetési tanácsokat nyújthatnak, és segíthetnek a koncentrációs képesség és jelenlétélmény gyakorlásában is. A találkozások kétszemélyesek, és zavartalan légkörben zajlanak. Az 50 perces tanácsadási folyamatok során asszociációs kártyatechnika segítségével mélyednek el a résztvevők a problémákban. A foglalkozások ingyenesek, és célszerű már egy héttel korábban bejelentkezni a 70/458-6068-as telefonszámon az időpont-egyeztetéshez.

Hogyan érezzük jól magunkat? – ehhez ad jó technikákat a Lelassulás a rohanó hétköznapokban elnevezésű tréning azoknak, akik úgy érzik, túl sok a fárasztó napi robot, túl sok a zaj, rohan az élet, folytonos a pörgés és a stressz. Az október 30-án, kedden induló, hat alkalomból álló foglalkozássorozat segítséget nyújt például az elme lecsendesítésében, a pozitív érzelmek megélésében, a saját magunk elfogadásában vagy a stresszhelyzetben való hatékony reagálásban. A csoportba szintén a 70/458-6068-as telefonszámon lehet jelentkezni, az 1-1,5 órás foglalkozáson maximum 15 fő vesz részt.  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >