Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Egy hétvége 14 versenyelőadással Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 26.
ImageHétvégén amatőr színjátszók csinálnak fesztivált A Szabadművelődés Házában. A VII. Paál István Fesztivál nyitó produkciója a Prospero Színkör A vihar című előadása lesz szombaton délelőtt, fellép a Szabad Színház társulata is, és érkeznek játszók Nagykanizsától egészen Békéscsabáig. A 14 versenyelőadást szakmai beszélgetéseken értékeli a zsűri, a díjátadót vasárnap este tartják.

 

 

Szombaton délelőtt a helyi Prospero Színkör A vihar című előadásával kezdődik a VII. Paál István Fesztivál országos amatőr színjátszó találkozó két napos programsorozata A Szabadművelődés Házában.

Szombaton fellép a Mozaik Társulat Nagykanizsáról, a békéscsabai Féling Színház, színpadon láthatjuk továbbá a helyi Szabad Színház Káosz című darabját, itt lesznek a Tabdi Amatőr Színjátszók, a bajánsenyei Kerkabarka Színjátszó Társulat és PHWI-csoport a Pesthidegkúti Waldorf Iskolából. A színpadi produkciókat szakmai beszélgetések követik.

A program vasárnap délelőttől folytatódik, a díjátadó 17.30 órakor kezdődik. A fesztivált versenyen kívül a Szabad Színházasok Kaliforniai álom, valamint a Prospero Idegenek című előadásai zárják.

Az előadásokra és a beszélgetésekre a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak. A fesztivál részletes programja elérhető a http://aszmh.hu/events/paal-istvan-fesztival-2/ oldalon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >