Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kreatív alkotópályázatot hirdet a Korzó
Kreatív alkotópályázatot hirdet a Korzó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 26.
ImageSzékesfehérvár városának és a környék lakosainak hirdet versenyt a Korzó „A te városod, a te divatod, tervezd meg” címmel. A kreatív urbánus minták megálmodására buzdító dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásából pedig limitált kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A pályaműveket többek közt Trunk Tamás (Dablty) bírálja majd el, a fődíj sorsa közönségszavazáson dől el.

 

 

A Korzó alkotói pályázatára Székesfehérvár által ihletett pályaművekkel lehet jelentkezni.  A pályázók feladata, hogy megrajzolják, mit jelent számukra, vagy mire inspirálja őket saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után a https://iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod/oldalra október 15. és 28. között tölthetik fel. A játék lezárását követően október 29-31-én a beérkezett pályaműveket egy zsűri értékeli. A zsűri a kiíró Korzót üzemeltető Ceetrus kollégájából, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium kollégájából áll, hozzájuk csatlakozik Trunk Tamás (Dablty). A szerencsés nyertes egy eredményhirdető közönségtalálkozó keretében tőlük veheti át a díjat a helyi Auchan Korzón novemberben.

A nyertes pályázó egy 250.000 forinttal feltöltött bankkártyával lesz gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel a Korzó, így a győztes pályázó saját közösségét is segíti.

A részvétel pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >