Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Educatio 2009 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 23.

ImageKülönleges meglepetésekkel várja az érdeklődőket a Kodolányi János Főiskola a január 23-24-én megrendezésre kerülő Educatio 2009 kiállításon. – kaptuk a hírt Szondy Réka sajtóreferenstől – A program során a főiskola művészeti tanszéke egy jazzkoncerttel kedveskedik a KJF-en tanulóknak, valamint külföldi tanulmányi lehetőségekről szóló előadásokon is részt vehetnek az érdeklődők.

Ezen kívül egy óriási szerencsekerék is várja a SYMA Csarnok F027-es standjára ellátogatókat.  

Szondy Rékától megtudtuk, hogy számos más nyeremény mellett „A hercegnő” és „A szabadság útjai” című premier filmeket nézheti meg 200 szerencsés, ha megforgatja a Kodolányi szerencsekerekét, és megnyeri a szombat esti exkluzív zártkörű vetítésre szóló belépőt.

A két napos felsőoktatási kiállítás F027-es standján a játék mellett természetesen minden tájékoztatást is megkapnak az érdeklődők a Kodolányi János Főiskolán folyó 10 alapszakról, 19 szakirányról és 28 specializációról. Ha azonban valaki személyesen szeretné megtekinteni a főiskola épületeit, kérdezne leendő tanáraitól, vagy szakjai bemutatkozását hallgatná meg élőben, erre lehetősége lesz, ha ellátogat a Kodolányi nyílt napjára is január 24-én, szombaton 14 órától.

Az Educatio kiállításról Kodolányis különjárattal is átmehetnek az érdeklődők a főiskola Frangepán utcai épületébe, ahol részt vehetnek a nyílt napon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >