Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Építik már az új kerékpárút szakaszt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 08.
ImageBizony nem mai keletű probléma a gyakori konfliktus gyalogosok és kerékpárosok között a Velence Korzón átvezető kerékpárúton, amelyen - főleg a nyári, főszezoni időszakban - időnként veszélyes áthaladni két keréken a strandolók, gyalogosok sokaságán.

 

 

Koszti András polgármester kezdeményezésére, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos segítségével a helyi képviselő-testületnek sikerült olyan pályázati forráshoz jutnia, amelyből egy új, a Korzót kikerülő szakasz kiépítése valósul meg.

 
- A Velencei-tó körüli kerékpárút összekötő szakaszának kialakítási munkálatai a Tópart u. – Fő u. Kemping u. mentén már javában folynak. Ez az új kerékpárút-szakasz kiváltja a Korzót átszelő nyomvonalat, amely által reményeink szerint jelentősen csökken majd a gyalogosok és a kerékpárosok közötti konfliktusforrás. Ehhez persze az is kell, hogy a két keréken közlekedők használják is az új szakaszt, s legyenek szabálykövetők. Örömmel tapasztaltam, hogy a kivitelező eddig kiválóan halad, így minden bizakodásunk megalapozott abban a tekintetben, hogy legkésőbb januárban átadhassuk az új szakaszt a kerékpározóknak.- tájékoztatott Velence polgármestere, Koszti András.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >