Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Visszatérőben a betegek és sérültek
Visszatérőben a betegek és sérültek Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 23.

ImageA HC Innsbruck ellen két nagyon fontos pontért lép jégre az Alba Volán. Talán visszatérhetnek beteg és sérült játékosaink, így az esélyeink javulhatnak a pénteki találkozóra. Az Alba Volánnak soha nem állt még a rendelkezésére olyan kevés bevethető játékos, mint kedden, az Acroni Jesenice ellen. Ez meg is látszott a mérkőzésen.

"A Jesenice jobb volt nálunk, ebben az összeállításban egyszerűen nem tudtuk velük felvenni a versenyt. Azt reméltük, hogy egy, esetleg két pont megszezésére is lesz esélyünk, de az Acroni kerete sokkal mélyebb, nekik egy vagy két hokis kiesése nem okoz akkora problémát, mint nekünk." - fejtette ki Ted Sator, vezetőedző.

A szakmai stáb ugyanakkor biztos abban, hogy a kulcsjátékosok visszatérésével bárkit meg tud verni az Alba Volán. Úgy néz ki, Ocskay Gábor csapatkapitány és Jason Guerriero is szerelést ölthet pénteken, sőt, talán Sofron István is játékra fog tudni jelentkezni. Benk András ugyanakkor továbbra is betegséggel küzd, így ő nem lehet a jégen a társakkal. Az egyik legörömtelibb esemény kedden Tóth Adrián kiváló EBEL-bemutatkozása volt. A fiatalember legkevésbé sem okozott csalódást, hiszen csapatunk két góljából az egyiket ő szerezte, méghozzá egy nagyon szépet.

"Rendkívül elégedett voltam Adrián debütálásával. Minden valószínűség szerint a hazai közönség előtt is kap majd lehetőséget az EBEL-ben, sőt, előfordulhat, hogy már erre pénteken sor kerül. " - mondta a mester. A szakvezetés számára is egyértelmű, hogy az Innsbruck remek játékerőt képvisel, ráadásul nagy szükségük van a pontokra.

"Nagyszerű mérkőzésre van kilátás, remélem, hogy ugyanazt a csapatot tudom pályáa küldeni, amely 5-1-re nyert a Jesenice ellen. Nagyon kellenek számunkra a pontok. Ezek begyűjtéséhez a védekezés lesz a kulcs. Az Innsbruck jó csapat, pláne most, hogy felgyógyultak a sérültjeik." - emlékeztetett Ted Sator.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >