Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 14.
ImageHogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?

 

 

Vannak ugye a méregdrága Photoshop tanfolyamok, webdesigner iskolák, s megannyi különleges fantázianévvel ellátott stúdió, ahol (elméletileg) meg lehet tanulni felhasználói / profi szinten kezelni a Photoshop-ot. Az oktatás viszont általában (sőt, szinte mindig) nagyon sokba kerül, és nem csak az szerepel a tananyagban, amire mi valójában vágyunk.

 

 

Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

 

Ha például montázsolni szeretnénk egy képet, akkor sok-sok-sok tanórán kell részt vennünk, míg eljutunk addig a pontig, ami igazán érdekel minket. Persze, szükség van az „előhangra” is olykor (ahogyan az irodalomban), és hegedülni se lehet megfelelő kottaolvasási tudás nélkül. DE mégis vannak esetek, amikor el lehet sajátítani valamit koncentráltan, célirányosan, mindenféle sallang nélkül.

 

Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

 

Pordán Krisztián fotós youtube csatornája pont azokhoz szól, akik nem szeretnének mást, „csupán” ellesni a fotó-manipulációs praktikákat, megtudni, hogy miként készülnek Krisztián fotói, s hogyan alkothatunk mi is hasonlókat.

 

Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

 

Az említett csatorna már régóta létezik, bár korábban más funkciót töltött be: Krisztián azért hozta létre eredendően, hogy feltöltse zenei mixeit. Aztán a sok munka miatt elhanyagolta, ám az utóbbi időben rengeteg üzenetet kapott rajongóitól, kérdéseket, amelyek arra vonatkoztak, hogy miként készülnek manipulációi?

 

Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

 

Amikor látta, hogy mennyire inspirálóan hat másokra, úgy döntött, hogy feltölt olyan videókat, amelyek lépésről lépésre mutatják be a folyamatot, amiből mindenki tanulhat. Hiszen nincsen felemelőbb érzés annál, mint másoknak is megtanítani, amit tudunk.

Krisztián elmondta, hogy az ő kíváncsiságát is alapvetően a Google és Youtube elégítette ki – vagyis önfejlesztő módon, az Internet segítségével tanulta meg a Photoshop-ot és a különböző technikákat -, ezért is érezte fontosnak, hogy ő is segítsen másoknak ezen a területen.

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://www.fmc.hu/2018/10/30/tanuld-meg-ingyen-online-a-photoshop-manipulaciot/

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >