Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Világkupán járt a KID Rock and Roll SE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 21.
ImageDiepenbeek-ben, a Világkupán mérettette meg magát a KID Rock and Roll SE felnőtt nemzetközi nagyformációja, a Baby dolls, valamint felnőtt B párosa, Sevinger Dávid és Gönczöl Regina. A formáció egyenes ágon 4. helyen jutott a középdöntőbe, ahol a 8. helyen végzett egy kiegyensúlyozott, szép tánccal. A páros pedig a nagyon erős és népes mezőnyben a 25. helyen végzett.

 

 

"Eredményesen zárták táncosaink az év utolsó és egyben legrangosabb versenyét, a Balatonfüreden megrendezett Magyar Bajnokságot is." - mesélte az egyesület elnöke, Putics-Bondor Virág, aki elmondta, hogy az SE 5 formációja és 2 párosa kvalifikálta magát a megmérettetésre.

 "Hatalmas boldogság és büszkeség, hogy felnőtt kisformációs kategóriában a CSINIZSARUK egyenes ágon jutott a döntőbe, és ott éppen lecsúszva a dobogóról az értékes pontszerző 4. helyen végzett." - mondta az elnök - "Ezzel az országos ranglista 4. helyén állnak, és legjobb nyugat-magyarországi formációként zárták az évet."

Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában PRODIGY PROJECT kisformációjuk a pontszerző 5. helyezést érte el, és az országos ranglista 6. helyén állnak. BABY DOLLS felnőtt nemzetközi nagyformáció is a döntőbe táncolta magát, ahol a 7. helyen végeztek a lányok. Junior nagyformációk versenyében a ROCKER LADIES, junior kisformációk között a GHOSTBUSTERS a 10. helyen zárta a versenyt.

Children párosuk, Radnai Kristóf és Nagy Noémi is nagyon szépen helyt állt, és a 12. helyen fejezték be a Magyar Bajnokságot. A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Schaffer Márk és Balogh Réka az összesítésben a 24. helyen zárta a versenyt. 

 

Edzőik voltak: Horváth Zsófia Ibolya, Putics-Bondor Virág, Bánhidi Dániel.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >