Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Egyház arrow Péntektől vasárnapig tart az idei Krisztus Király Napok programja
Péntektől vasárnapig tart az idei Krisztus Király Napok programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 21.
ImageSzeretettel várnak minden érdeklődőt a Krisztus Király Napokra, amely péntektől vasárnapig tart a Zsolt utcai templomban és a Közösségi Házban. A programok között szerepel megemlékezés és vetítés Mattioni Eszter műveiről, aki a templom hímeskő-mozaik falát készítette, gyertyás körmenet, kézműves foglalkozás, ünnepi szentmise és vendégváró agapé. A programsorozaton énekel a Vox Angelorum gyermekkar is.

 

 

A Krisztus Király Napok november 23-án, pénteken 10.00 órakor a Zsolt utcai Közösségi Házban kezdődnek ünnepi összeállítással, vendéglátással és kézműves foglalkozással. Műsort ad a Hétvezér Általános Iskola, az eseményen részt vesz Deák Lajosné önkormányzati képviselő.

November 24-én, szombaton 9 órától gyerekeknek szóló kézműves foglalkozás, 17 órától szentségimádás szerepel a programban. Közben 17.15-től gyertyás körmenet is lesz a Budai – Kisteleki - Lehel utcák találkozásánál lévő kereszthez Deák Lajosné önkormányzati képviselő részvételével, majd 18 órakor hálaadó szentmisét tartanak. A szombati nap 19 órakor Mattioni Eszter műveiről szóló ünnepi megemlékezéssel és vetítéssel zárul annak tiszteletére, hogy az alkotó éppen 50 évvel ezelőtt készítette el a templom hímeskő-mozaik falát.

November 25-én, vasárnap ünnepi szentmisét tartanak és átadják a Krisztus Király-díjat, énekel a Vox Angelorum Gyermekkar.

 
< Előző   Következő >