Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tisztújítás a Fejér Megyei Diákparlament ülésén
Tisztújítás a Fejér Megyei Diákparlament ülésén Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 22.
A Városházán ülésezett a Fejér Megyei Diákparlament. Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett ülésen a résztvevők meghallgatták az Országos Diáktanács tagjának beszámolóját a diáktanács munkájáról, majd tisztújítás következett. A résztvevőket Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok köszöntötte.

 

Ülést tartott a Fejér Megyei Diákparlament. A résztvevőket Galambos Zsuzsanna, az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központjának főosztályvezetője köszöntötte, majd az ülést Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok nyitotta meg. Szólt a város történelméről, amelynek jeles eseményeit a Díszterem falain is megörökítették. Mint mondta, a diákönkormányzatok jó fórumok arra, hogy maguk a tanulók fogalmazzák meg azokat az aktuális kérdéseket, amelyek a mai fiatalokat foglalkoztatják. Arra bíztatva az iskolák delegáltjait, hogy bátran tegyék fel kérdéseiket, beszélgessenek, osszák meg egymással jó gyakorlataikat.

A megye mintegy hatvan intézményéből érkezett diákképviselők a délelőtt során meghallgatják az Országos Diáktanács tagjának beszámolóját a diáktanács munkájáról. Ezt követően kerül sor a tisztújításra.

A diákparlament ülésén részt vett Baloghné Szücs Klára, a Székesfehérvári Tankerületi Központ szakmai igazgató-helyettese, Kalamán Ferencné, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ gazdasági igazgató-helyettese, Varga Antónia Laura, az Országos Diáktanács póttagja, valamint Magyaródi Anett, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >