Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow „Vállalkozz fiatalon!” – Gyere el a hétfői beszélgetésre!
„Vállalkozz fiatalon!” – Gyere el a hétfői beszélgetésre! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 26.
ImageHétfőn délután új sorozat indul a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Egy fehérvári kávézó – a Tele Élettel Coffee and Brew Bar – történetén keresztül kaphatnak tanácsot az érdeklődők saját ötleteik megvalósításához, vállalkozás indításához.

 

 

Fanni és Dani, a Corvinus Egyetem két fiatal hallgatója osztja meg „Vállalkozz fiatalon! - Fehérvár első Fehérvár első specialty kávézója" címmel saját tapasztalatait a résztvevőkkel. Az ő sikertörténetükön keresztül szeretnének kedvet csinálni az egyetemistáknak saját ötleteik megvalósításához. 

Az eseményre Facebook-on az alábbi invitálás olvasható:

"Hogyan induljunk el? Mit kell tudni egy kávézó elindulásakor? Mitől éri meg? Hogyan legyen sok Facebook követőd és exkluzív törzsvendég köröd? Vállalkoznál, de nem mersz belevágni? Nem tudod, mi kell ahhoz, hogy garantált legyen a siker? Érdekel, hogy hogyan tudsz egy sikeres Facebook oldalt létrehozni rövid idő alatt? Ha szeretnél választ kapni kérdéseidre, ne habozz, gyere el előadássorozatunk első alkalmára és tedd fel őket Fanninak és Daninak, campusunk két sikeres vállalkozó hallgatói számára, akik megvalósították álmukat, és megnyitották Székesfehérvár első specialty kávézóját, a Tele Élettel Coffee and Brew Bar-t!
Rendezvényünk moderátora: Vas György (Kisvállalkozás-finanszírozás tárgy felelős oktatója)"

Bővebben:
https://www.facebook.com/events/494763174342089/



Minden érdeklődőt várnak a november 26-án, hétfőn 17.20 órakor kezdődő programra!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >