Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ketrecharc, TEK Gála – aratnak a sárosdi harcosok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageMegszámlálhatatlanul sok arany, ezüst és bronzérem hullt az utóbbi hetekben a Sárosdi Kempo SE harcosainak nyakába. A TEK Gálán az SE mindkét versenyzője dobogóra állhatott, a ketrecharc versenyeken is aranyak születtek, és az Eger Kupán és a Katana Kupán is minden kempós csodásan küzdött.

 

A Sárosdi Kempo SE harcosai nem tétlenkedtek az elmúlt hónapokban.  Legutóbb, hogy az egyesület 44 fős delegációja részt vett a Felsőtárkányban megrendezett hagyományos nyári edzőtáboron, ahol minden  évben azért gyűlnek össze az ország kempokái és mesterei, hogy napi három edzéssel fejlesszék gyorsaságukat, erejüket és technikai tudásukat. Reggelente főként erősítő, nyújtó, rehabilitációs gyakorlatokat tartottak, délelőtt és délután pedig versenyspecifikus, fegyveres és pusztakezes önvédelmet gyakoroltak.

Ketrecharc, TEK Gála – sorra aratnak a sárosdi harcosok!
Pillanatkép a táborról

A vizsgafelkészítő foglalkozások végén a tábort övvizsgák zárták. A Sárosdi Kempo SE két mestere is részt vett ezen a vizsgán: Polgár Tamás és Koncz Viktóra a 3. dan fokozatért küzdött meg. Egy rövid nyár végi pihenő után jöttek a ketrecharc versenyek: Kugler András és Csizmadia Dániel két HMMAF Amatőr MMA ketrecharc versenyen is elindult. Az első Szombathelyen volt, a második pedig Sopronban. Mindkét viadalon remekeltek a fiúk.

Ketrecharc, TEK Gála – sorra aratnak a sárosdi harcosok!
Kugler András a ketrecben

Kugler Andrásnak a két versenyen három ellenféllel kellett megküzdenie, akik közül kettőt a második menetben kényszerített feladásra földharc technikával, míg az egyiket egy jól sikerül ütés kombinációval 20mp alatt a padlóra küldött.

Ketrecharc, TEK Gála – sorra aratnak a sárosdi harcosok!
Kugler András a ketrecben (felül)

Andris rutinos abai kempos, aki már több mint tízszer győzött a ketrecben, és számtalan fullkontakt mérkőzés van a háta mögött fiatal, 22 éves kora ellenére.” – nyilatkozta róla mestere, Koncz Gábor.

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://www.fmc.hu/2018/11/27/ketrecharc-tek-gala-sorra-aratnak-a-sarosdi-harcosok/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >