Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Bulgáriában kezd az Alba
Bulgáriában kezd az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 30.
ImageÖsszeállt az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának menetrendje a FIBA Europe Cup (Európa-kupa) második csoportkörére. Az első kört 5 győzelemmel és egyetlen - már tét nélküli meccsen elszenvedett - vereséggel abszolváló együttes idegenben a bolgár Balkan BC vendégeként kezd a J-csoportban december 12-én, majd rá egy hétre, 19-én a FIBA erősorrendjében a 2. helyen álló, e szerint a csoport favoritjának számító - ugyancsak bolgár - Lukoil Levski látogat Fehérvárra, a Gáz utcai csarnokba 18.00 órakor.

 

 

Ezt követően január 9-án az izraeli Ironi Ness Ziona otthonába látogatnak Lóránték, 22-én a Balkan BC érkezik a koronázóvárosba, majd január 30-án egy szófiai kirándulás vár a Dzunics-gárdára a Lukoil elleni derbire. A második "roundot" az Ironi Ness Ziona ellen hazai pályán zárja az Alba.

 
A FIBA rangsorán kívül nehéz az erőviszonyokra következtetni. Mint fentebb említettük, a ranglista alapján a Balkán Liga győztes Levszki a legmagasabbra taksált gárda, majd jön az Alba a maga 5. helyével, míg a Ness Ziona a 11., a Balkan BC a 17. pozícióban állt a legutóbbi FIBA listán. Az első körben az Alba és a Levszki 5-5, a Balkan és a Ziona 4-4 sikerrel zárt az első vagy a 2. helyen. Egy biztos: nagy csaták várhatók a két továbbjutó helyért.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >