Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Fényvonat, édes séta, különleges látnivalók advent idején Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 30.
ImageKülönleges programokkal készül a székesfehérvári Tourinform Iroda az adventi időszakban. Az ünneplőbe öltöztetett városnéző kisvonattal hangulatos utat tehetünk szombatonként, míg vasárnaponként élményekkel teli városnéző sétákra is alkalmunk nyílik.

 

 

Idén még a városnéző kisvonat is ünneplőbe öltözik advent idején. Hangulatos városi kört tehetünk vele karácsonyi dallamok kíséretében, hogy lássuk a városi fényeket a Várkörúton, a Zichy liget körül és a Távírda utcán. A fényvonat az első három adventi hétvége szombati délutánjain, december 1-jén, 8-án és 15-én 15.30 és 16.30 órakor indul a Városház térről, a Zeneiskola bejárata elől.  A jármű korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztráció szükséges, ezt követő 48 órán belül lehet jegyet vásárolni a Tourinform Irodában.
További információ az alábbi linken:
http://teleelettel.hu/esemeny/7613/adventi_fenyvonat


Kiélvezhetjük az adventi forgatagot, ha csatlakozunk a különleges városnéző sétákhoz is adventi vasárnapokon. Minden alkalommal egy kicsit más szemmel láthatjuk a varázslatos Fehérvárt. A programban szerepel szaloncukor kóstolóval kiegészített édes nap, a nemrégiben feltárt limoges-i korpusz megtekintése a Városházán, illetve bepillantás a karácsony népi hagyományaiba a néprajzi tárlaton. A séták december 2-án, 9-én és 16-án 16.00 órakor indulnak, a találkozási helyszín a Fehérvári Ajándékbolt és Jegyiroda, ahol belépőt is válthatunk. A programra előzetes regisztráció szükséges, a részvételi díj legkésőbb a találkozóponton indulás előtt 15 perccel fizethető be. A séták minden alkalommal a Városház téren érnek véget, ahol 17.30 órakor az élő adventi kalendárium legújabb meglepetését is élvezhetik a résztvevők a Városháza ablakain.
További információ az alábbi linken:
https://turizmus.szekesfehervar.hu/adventi-varosnezo-setak-minden-heten-mas-hangulatban
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >