Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Édesapáknak a hisztiről
Édesapáknak a hisztiről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 03.
Minden szülőnek fejtörést okoz, hogy mit kezdjen a hisztivel, hogyan kezelje azt, mit tegyen, ha a gyerek nyilvános helyen, egy boltban, étteremben, vagy akár a buszon rázendít. A kényes témában az édesapáknak a Fúzió Egyesület és a SZÉNA Egyesület nyújt segítséget: december 3-án, hétfőn 17.30 órakor várnak mindenkit az Apaklubba.

 

 

Kétéves kor körül a gyerekek dacossá, öntörvényűvé válnak, és gyakran csapnak hisztit. Ez a viselkedés a 18-24 hónap közti gyerekek 70, a 3-5 év közöttiek 75 százalékánál megjelenik. A szülők mégis sokszor tehetetlennek érzik magukat, miközben például a bevásárlóközpontban az emberek szúrós szemekkel hibáztatják, rossz anyának/apának tekintik őket.

Az Európai Unió támogatásával szervez Apaklubot a Fúzió Egyesület – a SZÉNA Egyesülettel együttműködve – olyan édesapáknak, akik szeretnének bővebb információt kapni a hisztiről és annak kezelhetőségéről. A foglalkozást Németh Ádám vezeti, aki háromgyermekes apa, pedagógus. Tanított általános és középiskolában, alapítója és vezetője volt egy székesfehérvári nehéz életkezdésű gyermekeket támogató kezdeményezésnek, ahol 3-20 éves korig foglalkozott fiatalokkal.

Az ingyenes, regisztrációhoz kötött foglalkozásnak december 03-án, hétfőn 17.30 órától a Szent Gellért Hotel (Székesfehérvár, Mátyás Király körút 1.) ad otthont. Regisztrálni lehet a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

A program megvalósításában kiemelt partner a SZÉNA Egyesület a Családokért. A program az EFOP-1.2.1- 15-2016- 00001 - Családban marad! - Családi életre nevelés Székesfehérváron és a Velencei Tónál projekt keretében valósul meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >