Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új okos, a régi zöld helyett
Új okos, a régi zöld helyett Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 04.
ImageA Denso Gyártó Magyarország Kft. jóvoltából új digitális táblával, számítógéppel és projektorral gazdagodott a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI 8.é osztályos tanulóinak terme. Az intézmény 2-es számú termében elhelyezett, Bébi névre keresztelt új tanulást segítő eszközt a nyolcadik osztályosok rövid műsorral köszönték meg a vállalat képviselőinek.

 

 

Izgatottan várták vendégeiket a 8.é osztály tanulói a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI a 2-es számú teremben. Az egymás között csak „adományteremnek” hívott helyiségbe érkeztek már különleges iskolapadok Finnországból, itt helyezték el az újonnan felhangolt Kodály II. Programból kapott zongorát és legutóbb – az iskola legnagyobb örömére – ez a terem gazdagodott a Denso Gyártó Magyarország Kft. által felajánlott okostáblával és a hozzátartozó számítógéppel, projektorral.

A közelmúltban felszerelt táblával a gyerekeknek már most sok közös élményük van, elmondásuk alapján rendkívül sokoldalúan tudják azt használni a nyelvi, a földrajz-, a biológia-, a kémia- és fizikaórákon. A felajánló cég képviselőinek éppen ezért verses-zenés köszönőműsorral készültek: meglepték őket szóló- és kórusénekkel, készítettek egy videót, az osztály informatikusa, Karácsony Gábor robotot programozott a mai alkalomra, illetve Barta Georgina: Egy új barát című versét szavalta el, amelyet a tábláról írt.

A Denso képviseletében Szincsák Attila kereskedelmi és pénzügyi igazgató szólt a gyerekekhez. Elmondta, hogy a cég okostábla adományozó programja révén már több székesfehérvári iskola büszkélkedhet a „Bébihez” hasonló eszközzel. Az igazgató megköszönte a különleges műsort a gyerekeknek és egyben az egész osztályt invitálta egy interaktív gyárlátogatásra is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >