Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ünnepélyesen is átadták a UPC legújabb fehérvári üzletét Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 03.
ImageÁtadták a UPC Magyarország Kft. legújabb székesfehérvári üzletét az Alba Plazában. A megnyitón a Falakon át program keretében nagyképernyős televíziókészüléket adtak át a kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályának, valamint további két készüléket ajánlott fel a cég. Hogy melyik gyermekek nevelésével, támogatásával foglalkozó intézmény, szervezet kapja a támogatást, a vásárlók december 18-ig leadott szavazatai alapján döntik majd el.

 

 

 

Ünnepélyes keretek között nyitották meg a UPC Magyarország Kft. legújabb székesfehérvári üzletét a frekventált helyen fekvő Alba Plazában: a döntésben fontos szerepet játszott az ügyfelek elégedettsége, valamint a város szerepe az országos fejlesztésekben.

Dr. Cser-Palkovics András
polgármester beszédében kifejezte, hogy ma már alapszolgáltatásnak nevezhető mindaz, amivel a UPC foglalkozik: „Nem önmagában egy szolgáltatásról és annak egy ügyfélszolgálatáról beszélünk, hanem egy olyan alapvető szolgáltatásról, ami átszövi mindenkinek a mindennapjait. Legyen az egy közület, legyen az egy intézmény, egy kereskedelmi egység, egy ipari üzem, egy iskola, egy óvoda, egy egészségügyi rendszer, vagy – leginkább, azt gondolom – egy családi otthon.” – fogalmazta meg a telekommunikációs szolgáltatások jelentőségével és az ügyintézéssel kapcsolatban, ami a személyes kontaktusok révén még mindig nagy szerepet játszik. Az üzlet munkájához mind az ügyfeleknek, mind az ügyintézőknek sok sikert kívánt, és örömét fejezte ki, hogy az adventi időszakban ilyen nemes felajánlást tesz a cég a kórház felé.

„Székesfehérvár nekünk nagyon fontos város, már több mint 20 éve itt vagyunk, és folyamatosan fejlesztjük a hálózatot, fejlesztjük a szolgáltatásainkat és az ügyfélszolgálatot.” – fogalmazott  Miroslav Radakovic, a UPC Magyarország értékesítési és ügyfélszolgálati igazgatója köszöntőjében, és felidézte az analóg televíziózással induló kezdeteket, a jelen fejlesztéseivel, innovációival kiegészítve. 25 ezer család ügyfele a városban a UPC-nek – így még fontosabb mind a versenyképes szolgáltatások biztosítása, mind pedig a segítségnyújtás.

A UPC  az üzlet megnyitását jótékonysági akcióval kötötte össze: értékes, nagyképernyős tévékészüléket ajándékoztak a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályának a Falakon át program részeként. A cég további két tévékészüléket is felajánlott: az ügyfelek december 18-ig az új üzletben leadott szavazatukkal dönthetnek arról, hogy melyik intézményt, szervezetet támogassa a cég – mondta el Szabó Viktor, a UPC székesfehérvári üzletének vezetője. Szavazni lehet a Felsővárosi, a Hosszúsétatéri, a Ligetsori és a Tóvárosi Óvodára, a LURKÓ Gyermekvédelmi Egyesületre, a MÁS Fogyatékos Gyermekekért Alapítványra, valamint a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központra. 

Dr. Szabó Hajnalka
a támogatott osztály vezető főorvosa köszönetet mondva a nemes felajánlásért azt fogalmazta meg, hogy kettős az öröme – egyrészt a kis betegek kórházban töltött idejét könnyíti meg a készülék, másrészt pedig azért, mert egyre inkább terjed az a szemlélet, hogy akik megtehetik, segítő kezet nyújtanak a rászorulóknak.   

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >