Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Állatok karácsonya a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
ImageSzeretettel várják az állatbarátokat és a jó szándékú adakozókat a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának hagyományos évzáró ünnepi programjára. December 7-én, pénteken 14 órakor kezdődik a rendezvény, melyben ismét lesz közös karácsonyfa-díszítés, adományozás és jön a Mikulás is.

 

 

Az állatok karácsonya ünnepségnek hosszú évekre visszanyúló hagyományai vannak a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A pénteki programra meglepetéssel érkezik a Mikulás, lesznek közös játékok, és a vendégek együtt díszítik fel a karácsonyfát, amely alá elhelyezhetik az állatoknak szánt ajándékaikat. Az adományozásra nemcsak az ünnepség ideje alatt, hanem az év bármely napján van lehetőség 14 és 16.30 óra között.

A HEROSZ-nál most leginkább kölyökállatok részére várnak konzerveket és tápokat, de szeretettel fogadják az alábbi tárgyi adományokat is a mindennapi gondozási feladatok ellátására:
széna, forgács, szalma, etető-, itatóedények, meleg ruhák, antiparazitikumok, vitamintabletták, csonterősítő tabletták, fekhelyek, nyakörvek, pórázok, tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarítóeszközök, szemeteszsákok, papírtörlők, mosószerek, folyékony szappan.

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona szeretettel várja önkénteseit és minden kedves érdeklődőt az ünnepségre!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >