Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Felvidéki gimnáziumot és kárpátaljai zarándokházat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 07.
ImageNeves művészek közreműködésével rendezik meg pénteken a 13. Ökumenikus Adventi Jótékonysági Estet: Kiss B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes, Nyisztor Ilona Európai polgár-díjas és Magyar Művészetért-díjas csángómagyar népdalénekes, Ninh Dyc Hoáng Long operaénekes, a Virtuózok verseny korcsoportgyőztese is fellépnek a Szent István Művelődési Ház dísztermében.

 

 

A bevételből a felvidéki Lévai Czeglédi Péter Református Gimnáziumot és a kárpátaljai Beregszászi Pásztor Ferenc Közösségi és Zarándokházat támogatják. A programra több helyszínen is lehet támogatói jegyeket vásárolni, mindenkit szeretettel várnak!


A 13. alkalommal rendezik meg az Ökumenikus Adventi Jótékonysági Estet – december 7-én, pénteken 18 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház dísztermében várják a közönséget. A rendezvény bevételéből idén a Lévai Czeglédi Péter Református Gimnáziumot (Felvidék) és a Beregszászi Pásztor Ferenc Közösségi és Zarándokházat (Kárpátalja) támogatják.

A színpadon neves zenészek, népzenészek, operaénekesek, színművészek és énekművészek működnek közre: fellép  Kiss B. Atilla, Nyisztor Ilona,  Ninh Dyc Hoáng Long, valamint Szlama László, Enyedi Ágnes, Salamon Soma, Török Tilla és Berecz István. Támogatói jegyeket 2.000 forint értékben lehet vásárolni a helyszínen, a Fő utcai  Líra Vajda János Könyvesboltban, a Ciszterci Szent István Gimnáziumban, a Talentum Református Iskolában és a Református Lelkészi Hivatalban. 

A jótékonysági est előtt cipősdoboz-akciót szerveztek a Ciszterci Szent István Gimnáziumban és a Talentum Református Általános Iskolában, a Munkácsy Mihály Általános Iskola pedig tisztítószereket, tartós élelmiszereket ajánlott fel.  Az ajándékokkal Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Nagy Zoltán Péter, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője már elindult a moldvai csángómagyar Pusztinába, a Magyar Házba, hogy átadják az ott élő gyerekeknek és szüleiknek.


További részletek a http://szentistvanmuvelodesihaz.hu/adventi-jotekonysagi-est-december-7/l ooldalon olvasható.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >