Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Idén is adományt osztottak a rászoruló családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 06.
ImageSzép hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével a székesfehérvári sportegyesületek is mindent megtesznek, hogy segítsenek a rászorulókon. Az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói idén is adományokat osztottak a Szegényeket Támogató Alapítvány támogatottjainak. A kezdeményezéshez a PatikaPlus Gyógyszertárak is csatlakozott.

 

 

Az Alba Regia Sportcsarnok aulájában gyűltek össze a kosár- és kézilabdacsapat tagjai, vezetői, a SZETA képviselői, a támogatók - köztük a PatikaPlus Gyógyszertárak -, és  -természetesen a kiválasztott családok, akik idén az ünnepi adományokból részesültek.

 

Székesfehérvár Önkormányzata nevében Deák Lajosné és Viza Attila önkormányzati képviselők voltak jelen az eseményen. 

 

Zugor Zsuzsanna, a Szegényeket Támogató Alapítvány elnöke elmondta, a két csapat mellett immár a PatikaPlus Gyógyszertárak és a Bestwestern Plus Lakeside Hotel is csatlakozott az adománygyűjtő akcióhoz, amelyet húsvétkor és karácsonykor hagyományosan megszerveznek. 


„Ötven családnak küldtünk meghívót, három iskolával, a Széna Téri, a Kossuth Lajos és az István Király Általános Iskolával együttműködve. A tagcsaládjaink, illetve az iskolák gyermekvédelmi felelősei ajánlása alapján hívtuk meg őket. A csomagban tartós élelmiszerek vannak, olyanok, amelyek karácsony környékén jól jönnek: liszt, cukor, tej, étolaj, pudingpor, piskóta. A gyerekek természetesen kapnak szaloncukrot, az édességet és a Mikulás-csomagokat a sportolók adják át. A PatikaPlus Gyógyszertárak  vitamint biztosít a gyerekeknek, a Bestwestern Plus Lakeside Hotel pedig a karácsonyi kalácsát tette hozzá a csomaghoz.” – mondta Zugor Zsuzsanna.

 

Temesvári Márta, a PatikaPlus Gyógyszertárak  marketing vezetője elmondta, hogy ahogyan tavaly, úgy idén is gumicukros vitamint adományozott a cég a rászorulónak, hogy ne csak egészséges, hanem finom is legyen az ajándék. A programon jelenlévő 50 család összesen 200 doboz vitamint kapott, valamint egy gyönyörű tortát is kisorsoltak a jelenlévők között.

 


Az adományok mellett ilyenkor az is nagy öröm a gyerekeknek, hogy aláírásokat, közös fotókat kérhetnek a fehérvári sportolóktól. A női kézilabdacsapat és a kosarasok is poszterekkel, dedikált képekkel készültek. 

 



„Már hetedik alkalommal veszünk részt az adománygyűjtésben. Így is próbálunk segíteni az itt élő közösségnek. Nemcsak a pályán elért eredményekkel, a játékunkkal akarunk örömet okozni, igyekszünk részt vállalni azokban a kezdeményezésekben, amik a városban jótékony céllal indulnak. A játékosok hozzájárulásából vesz a klub édességet, gyümölcsöt a gyerekeknek. Szintén nagy élmény a kicsiknek, hogy a pályán kívül is találkozhatnak azokkal a játékosokkal, akiknek a meccseken szurkolnak.” – mondta Simon Balázs, az Alba Fehérvár ügyvezetője.



Az adományosztáson a fehérvári kosárcsapatból az amerikai légiósok, Jordan Heath, Allerik Freeman, Jacobi Boykins, Kyron Cartwright, Rodney Bullock mellett jelen volt Lóránt Péter, Tóth Péter, Keller Iván ésFilipovics Márkó. Az Alba Fehérvár KC kézilabdázóit Temes Bernadett, Olga Gorsenyina, Szarka Adrienn, Tornóczky Sára, Piller Kármen, Utasi Linda és Györkös Rebeka képviselte.

 

A rendezvényről készült beszámoló megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

https://youtu.be/1Fg4S5lhXlo

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >