Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Corelli, Händel és Bach művek csendülnek fel Nyomtatás E-mail
Írta: Czirbus-Varga Andrea   
2018. december 07.
ImageHamisítatlan karácsonyi muzsikával ajándékozza meg a közönséget december 21-i ünnepi koncertjén az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Az esemény 19.30 órakor kezdődik a Szent Imre-templomban. Jegyek válthatóak a zenekar honlapján, a színházban és a Fehérvári Jegyirodában.

 

 

A fehérvári muzsikusok elsőként Arcangelo Corelli olasz barokk zeneszerző, hegedűművész Karácsonyi concerto grossoját játsszák. Ezt követi Händel: F-dúr orgonaversenye a Junior Prima-díjas és Fischer Annie-ösztöndíjas Tóka Ágoston orgonaművész előadásában. A koncertet Bach: Magnificat című csodálatos, igazi barokk stílusban írt kantátája zárja neves szólisták – Varga Viktória, Bakos Kornélia, Gradsach Zoltán – részvételével, közreműködik továbbá az Alba Regia Vegyeskar, a Primavera Kórus és a Vox Mirabilis Kamarakórus. Az est dirigense Dubóczky Gergely lesz.

A karácsonyi koncertre jegyek válthatóak 1.900 forintos áron a www.arso.hu oldalon, a Fehérvári Jegyirodában, illetve a Vörösmarty Színházban, a zenekar jegypénztárában.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >