Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vörösmarty Vacsora kulturális programmal, díjátadóval
Vörösmarty Vacsora kulturális programmal, díjátadóval Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageA Szózat költője előtt tisztelegnek a hagyományos Vörösmarty Vacsorával, melyet december 13-án rendeznek meg a színházban. Az esemény előtt összeállítást hallhatnak a résztvevők fehérvári költők verseiből, a színház művészeinek közreműködésével. A vacsoraesten adják át a Vörösmarty Kancsót, a Vörösmarty Társaság díját is.

 

 

A hagyományos Vörösmarty Vacsora december 13-án, csütörtökön 19.00 órakor kezdődik a székesfehérvári teátrumban. Köszöntőt mond Brájer Éva, Székesfehérvár alpolgármestere és dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója. Fellép Horváth Elemér és Horváth Péter, Cserta Gábor és Cserta Balázs, illetve közreműködnek a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai. A műsoros vacsoraesten adják át a társaság díját, a Vörösmarty Kancsót.

A Vörösmarty Vacsorán való részvétel nem ingyenes, az érdeklődők Szigl Barbaránál jelezhetik részételi szándékukat a 06 70 324 40 40-es telefonszámon.

Ezt megelőzően 17.00 órakor a színház kávézójában összeállítást hallhatnak a résztvevők a Vörösmarty Társaság költőinek műveiből, a teátrum művészeinek előadásában.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >