Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Pici Piac – kismamáknak, kisbabáknak és kisgyermekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 11.
Először rendeznek Székesfehérváron baba-mama-gyermek dizájner vásárt: a Pici Piac hazai termékekkel várja a vásárlókat vasárnap a Lakeside Hotelben. A környezettudatos és bababarát tisztítószerek, kozmetikumok, a textiljátékok és trükkös tárolók mellett kisbabás családoknak szánt szolgáltatásokat is megismerhetnek a vásárlók.

 

 

Székesfehérvárra érkezik a Pici Piac: december 16-án, vasárnap 9 órától baba-mama-gyermek dizájner vásárt rendeznek a Best Western Plus Lakeside Hotelben.

A vásárlók 30-nál is több tehetséges magyar tervező hazai termékeivel és különböző szolgáltatásokkal találkozhatnak: a mosipelusok, kizárólag növényi hatóanyagú tisztítószerek, biokozmetikumok, a baba lakástextil és textiljátékok, trükkös tárolók vagy babhordozók mellett például anya-lánya balettiskolával, jóga- vagy angolnyelv-oktatást segítő csomagokkal és egy a környéken élő szülőket összehozó mobilappal is megismerkedhetnek a látogatók.

A helyszínen a Fejér Megyei Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány javára gyűjtenek adományokat, amellyel az adakozók az alapítvány munkásságához, a rászoruló gyerekek fejlesztéséhez és élményhez juttatásához járulhatnak hozzá.

A vásárra a belépés ingyenes, a kiállítók teljes listája a https://www.babyberry.hu/picipiac-szekesfehervar oldalon olvasható.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >