Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Év végi asztalitenisz viadal Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 12.
A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség megyei téli asztalitenisz viadalt hirdet egyéni és páros, illetve ép és fogyatékkal élő kategóriákban 7 éves kortól egészen 74 éves kor felettig. A rangos viadalt a szövetség szokásosan a Hétvezér Általános Iskolában, december 16-án, vasárnap reggel 9 órától tartja.

 

 

Nem múlhat el az év vége sem sportos programok nélkül a Bajnokok Városában: ezúttal a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség invitálja a kicsiket és a nagyobbakat, egészen a senior korosztályig a hagyományos Téli Amatőr Asztalitenisz versenyére. Egyéni és páros kategóriákban várják minden hét évnél idősebb fiú és lány, illetve tizennyolc éves kortól a hölgyek és urak jelentkezését.

A harmadik adventi vasárnapon, december 16-án 9 órától megrendezésre kerülő verseny az esélyegyenlőség jegyében zajlik majd. A szervezők lehetőséget biztosítanak minden olyan kisdiáknak asztalitenisz-tudásuk összemérésére, akik a tanulásban valamilyen módon akadályozottak, elmúltak már hétévesek, de nem töltötték be a tizenkilencedik életévüket. A hölgyek és az urak pedig egyéni és páros kategóriában is megmérethetik magukat, egészen a senior (74+) korcsoportig.

A hagyományos téli tornán a szervezők a versenyzőket a Hétvezér Általános Iskolába várják, ahol a verseny megkezdése előtt, 8.15 órától lesz lehetőség a nevezésre. A díj az iskolásoknak 200.-, míg a felnőtteknek 500.- forint lesz.

A szervezők felhívják minden kedves résztvevő figyelmét, hogy a tornán sportruházat és tiszta talpú sportcipő használata kötelező! Az ütőkről a versenyzőknek maguknak kell gondoskodniuk, a labdákat viszont a rendezők biztosítják!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >