Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Másodperceken múlt az Alba sikere Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 13.
ImageNagyon közel volt az idegenbeli bravúrhoz, de végül hosszabbítás után 88-82-es vereséget szenvedett Bulgáriában a Balkan BC otthonában a FIBA Europe Cup második csoportkörének első összecsapásán az Alba Fehérvár.

 

 

Braniszlav Dzunics együttese végig jól játszott, a véghajrá kezdetén még 11 ponttal vezetett, ám innen egyenlíteni tudott a hazai gárda. A végső dudaszó előtt 3 másodperccel is volt 3 pont fórja az Albának, ám egy triplával hosszabbításra mentett a Balkan BC, amely aztán a ráadás végére "elfogyott", így nyerhetett végül a bolgár alakulat. Az Alba egyértelműen kezében tartotta a meccset az utolsó 5-6 percig, nagy esélyt szalasztott el arra, hogy már a nyitányon nagy lépést tegyen a nyolcaddöntő felé.

 
A mindig jól teljesítő Freeman (18 pont) mellett most a sokszor gyengébben produkáló Boykins (23 pont, 4 tripla) és Bullock (15 pont) volt a  csapat vezére, de a 15 pontos centert, Heath-et sem érheti kritika. Folytatás egy hét múlva (december 19, 18.00 óra) az ugyancsak bolgár, s ugyancsak jó légiósokkal rendelkező Lukoil Levszki ellen hazai környezetben, a Gáz utcai csarnokban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >