Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A mi kincsesládánk – vetélkedő
A mi kincsesládánk – vetélkedő Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 17.
A mi kincsesládánk címmel háromfordulós vetélkedőt hirdetett felső tagozatosok és középiskolások számára a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Értéktár Bizottság. A megyei értékek és a hungarikumok mentén zajló versenyre december 21-ig lehet nevezni.

 

 

A játékos verseny célja, hogy a diákok meséljenek lakóhelyükről, megismerjék a megyei értékeket, és kutakodjanak a hungarikumok között. A feladatok kapcsolódnak a megye településeinek helytörténetéhez és értékeihez, Fejér megye és az összmagyarság kiemelt értékeihez.

Az első és a második forduló feladatait a regisztrált csapatok e-mailben kapják meg, és ebben a formában várják tőlük a megoldásokat is. Lesz benne totó, igaz vagy hamis választás, kifejezések értelmezése, esszé, keresztrejtvény, kiegészítés, rajzolás és sorrendbe rakás. A legjobbak jutnak be a személyes jelenléttel zajló megyei döntőbe, ahol már nehezebb szellemi és ügyességi feladatok várnak rájuk. A finálé 2019. március 21-én lesz Székesfehérváron, a Megyeházán.

A vetélkedőre négyfős csapatok és egy pedagógus segítő jelentkezését várják 2018. december 21-ig. Regisztrálni lehet a jelentkezési lap, illetve a választott település címerének rajzos és szöveges bemutatásának egyidejű beküldésével a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre. A pályázati felhívás, a regisztrációs lap, az adatkezelési nyilatkozat, illetve az első és a második forduló feladatlapjai és értékelése letölthetőek www.fejer.hu oldalon, Fejér Megyei Értéktár/pályázatok menüpontból.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >