Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A héten kezd a Vidi
A héten kezd a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 07.
ImageAz NB I-es labdarúgócsapatok fele a múlt héten már megkezdte a felkészülését a tavaszi folytatásra, a másik fele pedig ma startol. A címvédő MOL Vidi FC is január 8-án kezdi meg a ráhangolódást a február elején kezdődő tétmeccsek sorozatára.

 

 

Marko Nikolics alakulata a szokásos orvosi vizsgálatok után néhány napig itthon tréningezik, majd január 12-től 26-ig a jól bevált spanyolországi edzőtáborában, Marbellán tölt 2 hetet. Itt már sorban jönnek majd a tesztmérkőzések is. Az ellenfelekről egyelőre nem tudni semmit, mint ahogy a várható igazolásokról sem, ám úgy hírlik, jelentős mozgás a várakozások ellenére sem lesz a keretben.

 
1-2 távozó mellett 2-3 érkező várható. A korábban már évekig piros-kékben szereplő Elek Ákos leigazolását sokan készpénznek veszik. A közel ötvenszeres válogatott középpályás szerződése december végén járt le a Kajrat Almatynál Kazahsztánban, onnan vezethet az útja Fehérvárra. Összességében két támadó és egy középpályás érkezésére van a legnagyobb esély, ugyanakkor az őszi nemzetközi menetelés után néhány kulcsjátékos távozása sem elképzelhetetlen. Milanov iránt külföldi lapok szerint komoly érdeklődők vannak, de a BL-EL-sorozat legnagyobb Vidis hőse, Nego sem biztos, hogy erős csábítás nélkül marad a felkészülés során...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >