Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Útlezárások szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. január 11.
ImageToronydaru építési munkálatok miatt 2019. január 12-én, szombaton 6.00 órától 18.00 óráig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Várkörút Rákóczi út - Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát. A korlátozás a Rákóczi út irányába vezető forgalmi sávot nem érinti. A lezárás miatt a Várkörút Petőfi utca - Budai út közötti szakasza csak a Budai út irányából közelíthető meg. Az érintett helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek.

 

 

 

Toronydaru építési munkálatok idejére, szombaton 6.00 és 18.00 óra között lezárják az átmenő gépjárműforgalom elől a Várkörút Rákóczi út - Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát. Az érintett helyi autóbuszvonalon a járatok 2019. január 12-én, szombaton ebben az időszakban terelőútvonalon közlekednek, az alábbiak szerint:

A Jancsár utca irányába közlekedő „23”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Budai út – Széchenyi u.
Kimaradt megállóhelyek: Fehérvár Áruház, Várkörút

A Jancsár u. irányába közlekedő „24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Rákóczi u. – József A. u. – Budai út
Kimaradt megállóhely: Várkörút

A „33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Fecskepart /Eredeti útvonal/ – Várkörút – Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u.
Kimaradt megállóhely: Várkörút

A Vasútállomás irányába közlekedő „35”-ös jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u.
Kimaradt megállóhely: Várkörút

A Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodája mind a gépjárművezetők, mind a tömegközlekedést igénybevevők türelmét és megértését kéri, és javasolja, hogy úti céljaik megközelítése során a fenti korlátozást vegyék figyelembe. A terelési útvonalak, valamint a közlekedési dugók elkerülése érdekében használják mobiltelefonjaikon a Waze alkalmazást, ahova minden székesfehérvári forgalomkorlátozás folyamatosan feltöltésre kerül.

 

 
< Előző   Következő >