Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?
Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 11.
ImageA Szabadművelődés Háza 26. alkalommal hirdette meg a Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ot. A versenyre február 8-ig jelentkezhetnek azok az öregségi és rokkantnyugdíjasok, valamint nyugdíjas klubok, akiknek, illetve amelyeknek az előadóművészet, a képző-, ipar- és népművészet bármely ágában bemutatásra érdemes műsora, alkotása van.

 

 

Az előadóművészeti kategóriában bármely zenei műfajt képviselő énekes és hangszeres produkcióval, vers- és prózamondással, színjátékkal, tánccal és általában minden színpadon előadható műsorszámmal nevezhetnek a nyugdíjasok. Az egyéni fellépők produkciója maximum 5, a csoportos műsorszám legfeljebb 8 perc lehet, a csoport létszámát 25 főben maximalizálták a szervezők. A jelentkezési határidő lejárta után a szereplőket levélben értesítik a bemutató fellépésük időpontjáról.

A képző-, ipar- és népművészeti kategóriákban a korábbi években még nem nevezett, személyenként maximum két művel lehet nevezni. Ebben a kategóriában is szükséges a jelentkezési lap kitöltése és beküldése február 8-ig. A kiállításra szánt tárgyakat  február 11-én, hétfőn és 12-én, kedden, 9 órától 15 óráig várják A Szabadművelődés Házában. A beküldött alkotások szakmai zsűri ajánlása után kerülhetnek kiállításra.

A részletes tájékoztatás és a jelentkezési lap ITT található. A rendezvénnyel kapcsolatban a szervező intézményben, Kozáriné Szabó Szilviánál kérhetnek bővebb információt az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >