Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Legyen időnk olvasni!
Legyen időnk olvasni! Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Mihály Könyvtár   
2019. január 11.
ImageSzabados Ágnes, a „Nincs időm olvasni” kihívás alapítója lesz a vendég a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében január 15-én, 17 órakor. Az ismert televíziós hírműsorvezetővel (RTL Klub), riporterrel, az SZTE – BTK óraadó tanárával Bialkó László Gergő újságíró beszélget. Az est címe: Van időm olvasni!

 

 

Közismert, hogy Szabados Ágnes nagyon szereti a könyveket, olyannyira, hogy olvasásnépszerűsítő blogot vezet a közösségi médiában. Ő az alapítója a „Nincs időm olvasni” kihívás című oldalnak, amelynek egyre több követője van, és sokan osztják meg ott az olvasással kapcsolatos élményeiket.  A kihívás azt jelenti, hogy aki csatlakozik, azonosul a legfőbb céllal, ami havi egyetlen könyv elolvasása.

„Van időm olvasni” címmel decemberben jelent meg Szabados Ágnes kötete, olvasónaplója.  Ő maga ezt írja blogjáról és könyvéről: „Nincs időm olvasni! Annyiszor hallottam ezt a panaszt, hogy 2017 januárjában létrehoztam egy kihívást az online térben azért, hogy a közösség erejével visszacsempésszem a mindennapokba az olvasást. A „Nincs időm olvasni” kihívásból lassan egy tízezer fős, aktív közösség alakult ki, amelynek tagjait a könyvek szeretete köti össze. Van időnk olvasni, sőt, van időnk arra is, hogy az olvasmányainkat még emlékezetesebbé tegyük - erre szolgál ez az olvasónapló, amelyben értékelheted az olvasott köteteket, lejegyezheted kedvenc idézeteidet, izgalmas könyves bakancslistákat teljesíthetsz, miközben számtalan inspiráló gondolatot is találsz az olvasásról.”

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermébe január 15-én, kedden 17 órára várják az érdeklődőket.

További részletek az alábbi linken: https://www.vmk.hu/van-idom-olvasn

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >