Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Briddzseljen Ön is!
Briddzseljen Ön is! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 15.
Bridzs tanfolyamot indít kezdőknek január végén a Fehérvári Bridzs Klub. A kártyajáték népszerűsítése, a klub tagságának bővítése és fiatalítása érdekében a tanfolyam mellett minden hónap első szerdáján nyílt napot rendeznek a Rozetta étteremben 18.00 órai kezdettel. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

Taktika, stratégia, játék, közösség, jó hangulat, verseny – a bridzs kiváló kikapcsolódást, jó társaságot jelent. A Fehérvári Bridzs Klub lelkes tagjai szívesen osztják meg tudásukat azokkal, akik szeretnék megtanulni a kártyajátékot. Ennek érdekében bridzs tanfolyamot indítanak január végén. Jelentkezni lehet a következő e-mail címen: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

A Fehérvár Bridzs Klubnak jelenleg 43 tagja van, keddenként tartanak klubnapot a Művészetek Házában. A foglalkozások fél hatkor kezdődnek és este fél tíz körül fejeződnek be. Akik szeretnének ismerkedni a játékkal, azokat sok szeretettel várják minden hónap első szerdáján. A nyílt napok a belvárosi Rozetta étteremben 18.00 órakor kezdődnek.

Mint az a honlapjukon, a http://www.bridzsfehervar.hu/ oldalon olvasható, a bridzs (angolul bridge) egy kártyajáték, amelyet több tízmilliónyian játszanak világszerte, akiknek jó része bajnokságokon és versenyeken is részt vesz. A bridzs ugyanis egyike azon kevés kártyajátéknak, amelyet versenyszerűen lehet űzni. A mai bridzs több mint 70 éves történelemre tekinthet vissza, bár előzményei többszáz évesek. Ez a taktikára és stratégiára épülő játék – a sakkhoz hasonlóan – sok fiatal érdeklődését keltheti fel.  A gondolkodás, a gyors döntési kényszer, a lehetőségek matematikai elemzése fejleszti a játékosok képességeit, amit a mindennapi életben is hasznosítani tudnak, ugyanúgy, mint ahogy a sakkban ezt már kimutatták.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >