Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ismét nyílt edzést tart a kerekesszékes kosárlabda válogatott
Ismét nyílt edzést tart a kerekesszékes kosárlabda válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 15.
ImageA Magyar Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott ismét nyílt edzést tart Székesfehérváron. Január 19-én, szombaton 15.00 órától minden érdeklődőt várnak, akik kíváncsiak a sportágra. Székesfehérváron is szeretnék az itt élő sérült embereket ösztönözni, hogy kapcsolódjanak be a sportág életébe. A városban minden feltétel adott, így megfelelő számú jelentkező esetén lehetőség van egy helyi kerekesszékes kosárlabdacsapat alakítására.

 

 

A kerekesszékes kosárlabda az egyik legnépszerűbb sportág a mozgássérült sportolók körében. Egy mozgásában korlátozott embernek sokkal nagyobb szüksége van a sportolásra, mert – amellett hogy segít a kondíció megőrzésében – önbizalmat ad, és az ép társaktól kapott megbecsülés erősíti a társadalomhoz tartozás érzését.

Gallyas Lakatos Ákos székesfehérvári mozgássérült sportoló gyerekkorától kezdve megtapasztalta, milyen fontos szerepe van a sportnak az ember életében. A város és a kosárlabda szövetség támogatásával a Magyar Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott nyílt edzésén az elmúlt év végén kezdődött meg a tagtoborzás, hogy Székesfehérváron is alakuljon egy kerekesszékes kosárlabdacsapat.

Szombaton 15.00 órától ismét lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők megismerkedjenek e sportággal és azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a város nyújt számukra, hiszen Székesfehérváron is szeretnék az itt élő sérült embereket ösztönözni, hogy kapcsolódjanak be a sportág életébe. Az MKOSZ csarnokban minden lehetőség adott a kerekesszékes közlekedéshez, sportoláshoz. A csapat alakításával szeretnék, hogy minél többeknek legyen lehetősége a minőségibb életre.

Az MKOSZ csarnokban a válogatott következő nyílt edzésén, 2019. január 19-én, szombaton 15.00 órakor várják a jelentkezőket. Jelentkezni, információt kérni Gallyas Lakatos Ákostól lehet a +36 70 607 68 68 telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >