Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Felhívás emlékdiploma iránti kérelem benyújtására Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 18.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata kéri azokat a nyugdíjas pedagógusokat, akik diplomájukat 50, 60, 65, 70 illetve 75 esztendeje vették át, nyújtsák be emlékdiploma iránti kérelmüket. Telefonon és személyesen is lehet segítséget kérni az ügyintézéshez február 28-ig.

 

 

Székesfehérváron hagyomány, hogy minden évben köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 esztendeje végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az emlékdiplomákat a Városháza Dísztermében ünnepélyes keretek között adják át a generációknak utat mutató pedagógusoknak, köszönetet mondva a pályán eltöltött évekért, a nevelő munkájukért, a tanítványok sikereiért.

Az Önkormányzat kéri azokat a székesfehérvári közoktatási intézményekből nyugdíjba vonult és érintett pedagógusokat, akik emlékdiploma iránti kérelmük intézéséhez segítséget kérnek, legkésőbb 2019. február 28-ig jelentkezzenek az alábbi elérhetőségen:    

Polgármesteri Hivatal Személyügyi Iroda
Mazzag Károlyné dr.
telefon: 22/537-189
személyesen: ügyfélfogadási időben (szerda 8-12 és 13-18, pénteken 8-12 óra között)

A kérelemhez szakmai önéletrajz, az eredeti diploma másolata, a munkaviszonyok igazolása (munkakönyv másolata), valamint az adó- és TAJ kártya másolata szükséges. Ha a kérelmező rendelkezik már valamilyen fokozatú emlékdiplomával, akkor a munkaviszony igazolására elegendő az emlékdiploma fénymásolata.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >