Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
KERÉKPÁRÚT FEJLESZTÉS VELENCE BELTERÜLETÉN Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 05.
Velence Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-3.1.1-15 számú „Fenntartható települési közlekedésfejlesztés” című felhívása keretében sikeresen pályázott a város belterületén tervezett kerékpárút megvalósítására, melyhez 170 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.

 

 

A beruházás célja a Velencei-tó körüli kerékpárút déli hálózat és a Velence, Kemping utcai kerékpárút közötti hiányzó szakasz kialakításával a biztonságos közlekedés kialakítása mind a hivatás-, mind pedig a turisztikai forgalom megteremtése érdekében.

 

A kivitelezési munkálatok során részben a meglévő kerékpárút nyomvonala került felhasználásra, részben önálló nyomvonal vezetésű kerékpárút, részben pedig elválasztás nélküli gyalog- és kerékpárút került kiépítésre.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében a TOP-3.1.1-15 számú „Fenntartható települési közlekedésfejlesztés” című pályázati felhívás keretében valósult meg 170,00 millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

 

Kedvezményezett: Velence Város Önkormányzat

Projekt címe: Velence belterületén tervezett kerékpárút (Velencei-tó körüli kerékpárút összekötő szakaszának kialakítása Tópart u. - Fő u. – Kemping u. mentén)

Projekt száma: TOP-3.1.1-15-FE1-2016-00014

Támogatás összege: 170 000 000 Ft

 

A projektről bővebb információt a www.velence.hu oldalon olvashatnak.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >