Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítás és Vásár
7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítás és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 07.
Szombaton és vasárnap, a Hiemer-ház Báltermében rendezik meg a 7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítást és Vásárt. A szezonnyitó seregszemlére 19 kiállító érkezik az ország minden pontjáról. Jelentős kedvezményekkel, színes képi világgal, izgalmas programokkal és játékokkal csábítják a tartalmas kikapcsolódásra vágyókat.

 

 

Tourinform irodák, utazási irodák, régiók fogtak össze, hogy bemutassák kínálatukat a királyi város közönségének a 7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállításon és Vásáron. A szezonnyitó rendezvény február 9-10-én, szombaton és vasárnap 10 és 17 óra között várja látogatóit a Hiemer-ház Báltermében. Tapasztalat, hogy a külföldi utazások esetén a magyarok előre terveznek, élnek az előfoglalás előnyeivel és többnyire már tavasszal lefoglalják az úti céljukat. Ezt figyelembe véve, és a kiállítók kérésére idén korábbi időpontra tették a rendezvényt, amely így március helyett februárban lesz.

Az egyedi és különleges hétvége vezérfonala az élményszerzés, a személyes találkozás. A seregszemle kiváló alkalom arra, hogy az érdeklődők első kézből minél részletesebb információkat kapjanak az úti célokról, a nyaraló- és szálláshelyekről, valamint a remek programokról egyaránt. Nagy előny, hogy a felmerülő kérdésekre a szakértők azonnal válaszolnak, gyorsan és egyéni benyomások megteremtésével segítik az utazni vágyókat.

Érdemes eljönni, hiszen jelentős kedvezményekkel és nyereményekkel várják az érdeklődőket. Lesz egy Bakancslista című játék is: a látogató a bejáratnál, a szervezők standjánál kézhez kap egy térképet és egy feladatsort, melynek hibátlan teljesítésekor ajándékkal jutalmazzák.

Kérik a látogatókat, hogy a Hiemer-ház Gesztenyés udvar felőli bejáratát használják, a belépés díjtalan. 
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >