Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megújul a Százszorszép Bölcsőde Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 07.
Székesfehérvár területén a TOP-6.2.1-16-SF1-2017-00004 azonosítószámú „Százszorszép Bölcsőde felújítása” című projekt keretében lehetőség nyílik a családbarát, munkába állást nyújtó szolgáltatás fejlesztésére. A beruházás 229,00 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatás felhasználásával valósul meg, ami az épület külső és részleges belső korszerűsítésére terjed ki.

 

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a „Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése” megnevezésű TOP-6.2.1-16 kódszámú pályázati felhívásra támogatási kérelmet nyújtott be a Százszorszép bölcsőde felújítása érdekében. A pályázati támogatás lehetővé teszi, hogy megvalósulhasson az óvodaépület külső-belső felújítása, és az óvodaudvar fejlesztése is. A projekt kapcsán a Támogatási Szerződés 2018. január 31-én megkötésre került.

Az óvodaépület felújításának keretében a tetőszerkezet korszerűsítése és az épület hőszigetelése is megtörténik. A homlokzat is megújul, és megvalósul a régi nyílászárók cseréje. A meglévő akadálymentesített bejárat felülvizsgálatára is sor kerül, szükség szerint annak átalakítása is megtörténik, minden igényt kielégítően. 

A Százszorszép Bölcsőde udvari játékai is korszerűbbé válnak, valamint beszerzésre kerülnek a pályázat keretében olyan fejlesztőjátékok és egyéb eszközök is, melyek a kisgyermekek fejlődéséhez hozzájárulnak.

A beruházások a Széchenyi 2020 program keretében, 229,00 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatásból valósulnak meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >